درباره کنگره

کنگره بانوان تأثيرگذار مجموعه برنامه ها و فعاليت هايي منسجمي است که با هدف شروع حرکت تحول خواهانه زنان و گسترش مفاهمه و تعامل و تقويت نقش و سهم بانوان تأثيرگذار در مسير حل و فصل چالش‌هاي موجود برنامه ريزي و اجرا مي شود.
اصلی ترین برنامه های کنگره:
تشکیل اتحادیه بین المللی بانوان تاثیرگذار
راه اندازی صندوق حمایت از زنان و کودکان
ایجاد سامانه ای برای توسعه آموزش های تخصصی ویژه زنان در حوزه های بهداشت و درمان و کارآفرینی
اهداء جایزه بین المللی به منظور تقدیر از بانوان تاثیرگذار با مشارکت سازمان های بین المللی نظیر یونسکو و داوری نخبگان کشورهای مشارکت کننده
ایجاد یک پویش بین المللی، به منظور معرفی بانوان تاثیرگذاری که در ساختار ناعادلانه رسانه ای دیده نشده اند.
ایجاد ساختاری برای حمایت حقوقی از بانوان و کودکان در برابر هرگونه ستم و بی عدالتی و بر مبنای سازوکار مشترک و مورد قبول اعضا.
شاخص‌هاي بانوان تأثيرگزار از نگاه کنگره:

  •  فراواني ديگران اثرپذير: زندگي عده اي از افراد جامعه تحت تأثير فعاليت اين بانوان مي باشد. به عنوان مثال ايجاد اشتغال و يا ارائه دهنده خدمات اجتماعي خيرانه
  • کيفيت اثرگذاري: تغيير در ابعاد و چگونگي زندگي کردن ديگران حتي در صورت کميت پايين تأثيرگزاری
  •  نقش آفريني مادري: بانوي تأثيرگزار در امتداد خانواده به ظهور اجتماعي رسيده و فرزندان خود را با رشد جامعه همراه کرده و آنان را از زندگي اجتماعي جدا نمي کند، بلکه براي خانواده و جامعه، مادري مي کند.
  •  نقش آفريني جهادي: تلاش زن تأثيرگزار در مبارزه معنادار مي شود. حمايت از مظلومان و مستضعفان، مبارزه در مقابل ظلم و هر تلاش مجاهدت گونه اي در مسير عدالت و معنويت
  •  توليد اثر ملي يا جهاني: اثري که زن تأثيرگزار توليد مي کند اعم از يک نقاشي، معماري، صنعت خاص و يا ايده و معرفتي براي زندگي بشري، مي تواند به بهبود وضعيت زندگي در ابعاد ملي يا جهاني کمک کند.

سر فصل هاي محتوايي کنگره:

1- زن و تربيت

2- زن و خانواده

3- زن و جامعه

4- زن و تاريخ

5- زن و هنر

6- زن و رسانه

7- زن و بازار

8- زن و آموزش

9- زن و حکمراني


ما در کنگره بین المللی بانوان اثرگذار، منادی الگوی سومی از زن در جهان امروز هستیم که نه انزوا و گوشه‌نشینی و طردشدگی زنان را می‌پذیرد و نه نگاه ابزاری و کالایی به آن‌ها را. در این الگوی سوم، زنان فعالانه در اداره امور جامعه مشارکت می‌کنند بدون آنکه هویت و اصالت زنانه خود را به ورطه فراموشی بسپارند. در الگوی غربی، زن آرمانی، زنی است که بیشتر به الگوی مردانه شبیه شده باشد یا خود را مورد پسند و دلخواه مردان ساخته باشد. در الگوی انقلاب اسلامی، زن جایگاه و شأن مستقل خود را دارد و بی‌نیاز از شبیه شدن به مردان یا منطبق کردن خویش با معیارهای مردانه است.


در تمدن‌های شرقی، بنیان جامعه برپایه خانواده شکل گرفته است. بدون وجود خانواده، جامعه بی‌معناست. متأسفانه فرهنگ غربی به دنبال تضعیف و حذف مفهوم خانواده از زندگی بشری است. ما بین حضور زن در خانواده به عنوان محور خانواده و کانون مادری، مهربانی و عطوفت در خانواده و حضور او در اجتماع، تزاحمی نمی‌بینیم. تعداد بی‌شمار بانوان تأثیرگذار ایرانی که هم در عرصه‌های بین‌المللی در حوزه‌های مختلف مختلف علمی و فناوری و فرهنگی و اجتماعی خوش درخشیده‌اند و هم مادران و همسران بسیار موفقی هستند، گواهی بر این ادعاست.

تمام حقوق این وبسایت متعلق به کنگره بین المللی بانوان تاثیرگذار می باشد.